сряда, 17 ноември 2010 г.

Новини от казана



:D Здравейте, скъпи, прескъпи мои овце. Триумфалното завръщане на Апостолов в премеждие през 2011 година вече е факт. За много години :D с леко закъснение! Извинявам се за моето отсъствие. Педполагам, че хиляди гниди по света са се обесили на антенките си от мъка.
Тъй като съчувствам на всички студенти по света, искам да споделя малко опит с гореспоменатите ( а и не само. Ако се чувствате кулинарен терорист - прочетете статията :D ). Предполагам, че на всички им е писнало от баници, джобове и всякакви тем подобни боклуци и изобретения на родните закусвални и столове. Затова съм тук! За да ви спася и да направя живота ви от 100% нездравословен - поне 99%. Ето ви две манджи - плод на добре познатия ви мой болен мозък :D:

Супа по студентски без хлебарки

Необходими продукти:

1. бульoнче ( от ония мазните :D )
2. туршийка ( както я няричат в моя край - киселко :D )
3. нЕкакви треволяци

Начин на приготвяне:

Намирате си отнякъде тенджера ( по възможност - чиста :D ), a aко нямате такава, или изобщо нямате, не харчете пари за съдове, ами направо зарежете супата. Все пак, ако сте си намерили такава тенджера, слагате вода да заври. Задължително минерална, защото не искам да отговарям за вашето здраве. Водата от чешмата малко ме съмнява :D. Oсобено тази в Люлин. Ами малко е сива. В Гео Милев поне беше кафява :D. Kарай. Малко се отплеснах. Та, слагате водата да заври, после цопвате бульончето вътре. Ако уцелите тройка - значи сте вече професионалисти. ПОсле нарязвате туршийката наситно. Цопвате и нея в тенджерата. Добавяте треволяците и готово!
Ами сега??? Забравили сте, че ви е необходима и купичка, нали? Ако нямате такава ( чиста :D ), или бързате да хванете трамвая - направо от тенджерата. Тя няма да ви се обиди :D.
Хайде сега и втората манджа.

Рядка просешка чорбица ( от "Фауст" :D не чорбицата, а името и :D )

Необходими продукти:
1. картофено пюре ( В Билла има едни готини :D )
2. русенско варено ( или к`вото има )
3. любимитe ми треволяци :D

Начин на приготвяне:

Правите си пюрето ( на гърба на опаковката си има упътване за идиоти, спокойно :D). Режете русенското варено наситно. Мятате в тенджерата, добавяте и треволяците. Поднася се с горещи молитви този път да е станало :D. Добър апетит!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар