сряда, 9 юни 2010 г.

У.У.У.


Днес ще ви споделя мойте научни наблюдения върху едни други интересни животни - студентите. На път съм да направя едно Ужасяващо, Умопомрачаващо Уткритие (У.У.У.), с което да ги разгранича от хората като отделен биологичен вид. Ето и малко доказателства, с които ще подкрепя теорията си:

1.Студентите са обществени животни. Те населяват не малки територии от нащата планета. Подобно на мравките,които живеят в мравуняци, студентите обитават Студентски град или т. нар. Студентуняк.
2. При студентите се наблюдава силно изразен полиморфизъм - съществуват (морфологично) различни форми на индивидите в рамките на същия вид, изпълняващи различни функции: едни от тях си придават вид на учащи, други работят, за да си придават такъв вид, а трети просто пиянстват. И всичко това само за просперитета на студентуняка.
3. Студентите използват сложна форма на комуникация, която се изразява в следния вид: пари - водка. Учените, в това число и моя милост, от години се опитват да обяснят значението на странните звуци, които издават студентите след поемането на определено количество водка. Според последни данни, тези звуци имат ориентировъчен характер (като ехолокационните кликове при делфините).
Не е известно на науката защо студентите се редят на опашки. Такива опашки можете да наблюдавате както пред някой стол така и пред администрацията на университетa. Има един много интересен факт: те могат да останат на опашката в продължение на часове. Все още не мога да ви обясня как така не се изморяват... явно науката не е достигнала толкова високо ниво.
Можете да познаете студентите по няколко белега:
1. Те често се правят, че учат или обещават да извършат подобни действия, но не се заблуждавайте - студентите по обикновение нямат такива намерения.
2. Поради прекомерната употреба на водка и други жизнено важни за тях витамини в спиртна форма, те не разполагат с пари за храна. Затова често режат фикуса на салата.
С няколко думи - студентите обещават да учат, но още след час са с чашка в ръка, ядат боклуци и не спят. Може би след някоя атомна бомба ще оцелеят само те и хлебарките... Ужас!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар