неделя, 16 май 2010 г.

Кийп воЛкинг :D


Пешеходците са изключително интересни животни. Учените ги изследват от години и пак не са се сдобили с някаква по-сериозна информация за тях. Аз имам намерение да ви споделя моите наблюдения върху въпросните твари.
Мтакааа... Като резултат от дългогодишни изследвания, установих че пешеходецът няма точно определено местообитание - можете да го откриете както по средата на Цариградско шосе по сред бял ден, така и да се спотайва зад някой паркиран автомобил в най-забутаните улички на Люлин. Не е известно с какво се храни, но каквото и да е - едва ли е приятна гледка. Пешеходецът е изключително опасен хищник. Спотайва се зад ъгъла и изскача пред заблеяните водачи на МПС-та. Някои от тях са доста миловидни, но не се лъжете - те са в постоянна готовност да изскочат ненадейно още докато светофарът свети червено.Най-опасни са майките-пешеходци. За има-няма 70-80 кв.см. място в трамвая са готови да ви прегазят с количката докато си вадите картата за градския транспорт. За да опазят малкото си, те са готови да ви се развикат "Направи място бе, нещастник!" и да ви пребият с омекнала краставица от пазара Димитър Петков.
Не се учудвайте ако, докато си чакате да светне зелено, някой пешеходец ви поиска запалка. Най-добре не му давайте, даже и да имате такава. Не давайте, защото пешеходците са нагли и най-вероятно няма да ви я върнат. Има да си чакате... А зад вас вече ще се чуват всевъзможни и не много любезни подканвания да потеглите с вашата разпадайка.В подобна ситуация някой ще ви продава вестници от гърба си, а друг ще иска да ви измие предното стъкло и даже ще започне докато се усетите да го прогоните с чехъла.
Дааа. Наистина пешеходците не са за подценяване - хитри и бързи, те ще се опитат да направят всичко, за да не минат по пешеходната пътека,а да свият колкото може по-диагонално.Дано се намерят повече пешеходни алеи. Иначе няма да има спокойствие :D.

Няма коментари:

Публикуване на коментар